Art & Kulturë

Gusht
18 E premte

Festa e Birrës 2023

E premte, 18 Gusht, 2023 - E diel, 20 Gusht, 2023 (12:00 am - 12:00 am)
Terminali I Autobusëve

Përshkrimi

Programi i plotë i Festës së Birrës 2023 🔥

➡️ 5 netë të jashtëzakonshme me muzikë të shkëlqyer

➡️16-20 GUSHT

📍Terminali i Autobusëve

Ju mirëpresim!

Kalendar eventesh

E premte, 18 Gusht, 2023 - E diel, 20 Gusht, 2023

12:00 am - 12:00 am  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).