Art & Kulturë

Shtator
30 E shtunë

EUGENT BUSHPEPA

E shtunë, 30 Shtator, 2023 (8:00 pm - 11:45 pm)

Përshkrimi

ROCK FANS, LISTEN UP!
Përgatitu për një natë me adrenalinë të pastër rock ‘n’ roll! 🎸🤟Performanca emocionuese të presin me artistë si Eugent Bushpepa, Bojken Lako, Syrgjyn dhe A&M.

🗓️ 30 Shtator
🕛 20:00
📍 Piramida, Tiranë

Kalendar eventesh

E shtunë, 30 Shtator, 2023

8:00 pm - 11:45 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).