Art & Kulturë

Nëntor
01 E mërkurë

ELEKTRA

E mërkurë, 1 Nëntor, 2023 (8:00 pm - 11:00 pm)

Përshkrimi

Mësuesit e Muzikës Jazz në bashkëpunim me mësuesin e Muzikës Elektronike të Konservatorit “Carlo Gesualdo da Venosa” të Potenzës, do të sjellin në TKOB një repertor ndryshe nga të mërkurat e tjera, që lidh tingullin akustik si zëri, violina dhe kontrabasi, me tingullin sintetik nëpërmjet improvizimit, eksplorimit dhe kryqëzimit të botëve muzikore.

🔥 Kjo “E mërkura në Jazz” ka shumë për t’ju dhuruar me ELEKTRA!

Kalendar eventesh

E mërkurë, 1 Nëntor, 2023

8:00 pm - 11:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).