Art & Kulturë

Korrik
21 E premte

Eda Zari

E premte, 21 Korrik, 2023 (7:00 am - 11:45 pm)

PĂ«rshkrimi

Friday 21đŸ’«Â @edazari  & AJS Quartet will welcome you to the magical 🏰 Castle of Porto Palermo Festival

Kalendar eventesh

E premte, 21 Korrik, 2023

7:00 am - 11:45 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).