Art & Kulturë

Përshkrimi

Kudo ku jeni duke pushuar, mos e humbisni mundësinë të vizitoni FALAS muzetë dhe parqet tona arkeologjike të dielën e fundit të muajit.
Vizitoni me familjet Butrintin, Apoloninë, Bylisin…, por edhe Muzeun ABC apo atë Mesjetar në Korçë, “Marubin” e Muzeun e Krujës…
Shijoni trashëgiminë!🏛🏰

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

Taxonomies

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).