Art & Kulturë

Maj
16 E enjte

Cloud Festival

E enjte, 16 Maj, 2024 - E diel, 26 Maj, 2024 (11:00 am - 10:00 pm)

Përshkrimi

A jeni gati për edicionin e 8-të të Cloud Festival? Si çdo vit, ne ndërthurim modernen me tradicionalen, duke prezantuar performanca nga artistë vendas dhe ndërkombëtarë në poezi, kërcim dhe muzikë.

Ju presim në datat 16-26 Maj për t’u bashkuar me ne për dhjetë netë të mbushura plot kreativitet dhe kulturë.

Cloud Festivali është një festival ndërkombëtar i përvitshëm që zhvillohet në qytetin e Tiranës, nën drejtimin artistik të Edit Pula.

Kalendar eventesh

E enjte, 16 Maj, 2024 - E diel, 26 Maj, 2024

11:00 am - 10:00 pm  

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).