Art & Kulturë

Korrik
12 E mërkurë

Cirku Kombëtar

E mërkurë, 12 Korrik, 2023 - E mërkurë, 23 Gusht, 2023 (7:00 pm - 7:00 pm)

Përshkrimi

Mos humbisni Cirkun Kombëtar:
Korrik 📢
📍Velipojë ‘Shatërvani” 📅 12 Korrik ⌚19:00
📍Sarandë ‘Shëtitorja” 📅 16 Korrik ⌚19:00
📍Shkodër ‘Shatërvani” 📅 19 Korrik ⌚19:00

Gusht 📢
📍Shirokë ‘Sheshi Qëndër” 📅 02 Gusht ⌚19:00
📍Shëngjin ‘Këndi Lojrave Pedonale” 📅 09 Gusht ⌚19:00
📍Spille ‘Te Plazhi” 📅 10 Gusht ⌚19:00
📍Vlorë ‘Sheshi Lodrave lungo Mare” 📅 15 Gusht ⌚19:00
📍Durrës ‘Sheshi Iliria” 📅 23 Gusht ⌚11:00
Ky aktivitet është një nga stacionet e sezonit veror “KultArt” 2023, organizuar nga Ministria e Kulturës, që çon artin e kulturën atje ku është publiku!

Kalendar eventesh

E mërkurë, 12 Korrik, 2023 - E mërkurë, 23 Gusht, 2023

7:00 pm - 7:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

Taxonomies

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).