Art & Kulturë

Shtator
29 E premte

CHECK IN – EDICIONI I 3-TË

E premte, 29 Shtator, 2023 - E diel, 1 Tetor, 2023 (5:00 pm - 11:00 pm)

Përshkrimi

3 ditë aktivitete kulturore, adrenalinë, melodi harmonike dhe miq të rinj të presin.

📆 29 Shtator-1 Tetor
📍Piramida, Tiranë

Kalendar eventesh

E premte, 29 Shtator, 2023 - E diel, 1 Tetor, 2023

5:00 pm - 11:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).