Art & Kulturë

Shtator
08 E premte

Check-in Concert

E premte, 8 Shtator, 2023 - E diel, 10 Shtator, 2023 (12:00 am - 12:00 am)
Qafa E Pazarit

Përshkrimi

Jeni gati për të përjetuar 3 ditë të JASHTËZAKONSHME?
Ftojmë të shihni programin e festivalit📋, teksa ne nisim numërimin mbrapsht⏳…

CHECK-IN TË GËZOSH!

📆 8, 9, 10 Shtator
📍 Qafa e Pazarit, Gjirokastër

Kalendar eventesh

E premte, 8 Shtator, 2023 - E diel, 10 Shtator, 2023

12:00 am - 12:00 am  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).