Art & Kulturë

Mars
08 E premte

Celebrating Woman’s day🌸

E premte, 8 Mars, 2024 (11:00 pm - 2:00 am)

PĂ«rshkrimi

8 Mars | E Premte | 23:00 pm
PĂ«r Rezervime +355 69 20 98 870

Kalendar eventesh

E premte, 8 Mars, 2024

11:00 pm - 2:00 am  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

Taxonomies

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).