Art & Kulturë

Korrik
17 E hënë

Borëbardha dhe Shtatë xhuxhat

E hënë, 17 Korrik, 2023 - E martë, 18 Korrik, 2023 (7:00 pm - 9:00 pm)

Përshkrimi

Borëbardha dhe Shtatë xhuxhat 🎭
Interpreton Jorida Meta

📅 17 Korrik
📍 Sheshi i Bashkisë, Orikum, Vlorë
⌚ 19:00

📅 18 Korrik
📍 Parku i lojërave, Vlorë
⌚ 19:00

Kalendar eventesh

E hënë, 17 Korrik, 2023 - E martë, 18 Korrik, 2023

7:00 pm - 9:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

Taxonomies

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).