Art & Kulturë

Tetor
31 E martë

BESIM ZEKTHI – NDERI I KOMBIT

E martë, 31 Tetor, 2023 (7:00 pm - 9:30 pm)

Përshkrimi

Në nderim të mjeshtrit të valles popullore mbarëshqiptare, Besim Zekthi, i vlerësuar me titullin “Nderi i Kombit” dhe “Gjerdani i artë”, Ansambli i Këngëve dhe Valleve Popullore do të sjellë për të gjithë artdashësit, koncertin “Legjenda e valles shqipe, Besim Zekthi- Nder i Kombit”, më 31 tetor, ora 🕰️19:00.
Location: Teatri i Operas dhe Baletit

Kalendar eventesh

E martë, 31 Tetor, 2023

7:00 pm - 9:30 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).