Art & Kulturë

Shtator
22 E premte

BASHKË NË ÇDO FESTË

E premte, 22 Shtator, 2023 - E diel, 24 Shtator, 2023 (10:00 am - 11:00 pm)

Përshkrimi

Vlorë nga datat 22 – 24 Shtator aktivitete të ndryshme ju presin!
Swipe për të parë programin ➡

Kalendar eventesh

E premte, 22 Shtator, 2023 - E diel, 24 Shtator, 2023

10:00 am - 11:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).