Art & Kulturë

Tetor
21 E shtunë

AMELI DHE PAUL

E shtunë, 21 Tetor, 2023 (9:30 pm - 10:30 pm)

Përshkrimi

Kur rrugët e Amelit dhe Paul u kryqëzuan në vitin 2016, ata ndjenë menjëherë dëshirën për të bashkuar qasjet e tyre – produksionet koncize të Paul me muzikalitetin e lindur dhe zërin plot ndjeshmëri të Amelit. Gjatë viteve të fundit ata kanë zhvilluar vazhdimisht performancën e tyre live, duo shquhet për një tingull frymëzues elektronik, që varion nga udhëtimet kinematografike deri te strukturat e këngëve pop. Në mënyrën e tyre të lojës muzikore, kombinohen sintetizuesit, regjistrimet në terren, vokalet dhe kitara për të krijuar ritme kërcimi emocionuese – për t’u zhytur dhe për t’u humbur. Në performancat live në klube dhe festival të njohura, Ameli Paul njihet gjithnjë e më shumë për magjepsjen e audiencës së saj. Është ky tingull unik dhe i shumëanshëm që shkrin pa mundim kufijtë e zhanrit dhe zemrat e dëgjuesve në mbarë botën.

Eventi organizohet nga KINO Bar.

Hyrja falas!

📅 21 Tetor 2023
📍 Kino Bar, Tiranë
🕙 ORA 21:30

Kalendar eventesh

E shtunë, 21 Tetor, 2023

9:30 pm - 10:30 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).