Art & Kulturë

NĂ«ntor
14 E martë

ALBANIA DANCE MEETING FESTIVAL

E martë, 14 Nëntor, 2023 (7:00 pm - 9:00 pm)

PĂ«rshkrimi

Albania Dance Meeting Festival, edicioni i 18 📢

đź“… 14 NĂ«ntor 2023
⌚ 19:00
đź“Ť Universiteti i arteve

Kalendar eventesh

E martë, 14 Nëntor, 2023

7:00 pm - 9:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).