Art & Kulturë

Tetor
24 E martë

79 VJET ÇIRIM

E martë, 24 Tetor, 2023 (9:30 am - 2:00 pm)

Përshkrimi

KORÇA FESTON NESËR 79 VJET ÇLIRIM 🇦🇱
24 Tetor 1944

Bëhuni pjesë e festimeve të kësaj dite të shënuar!

Parada e Bandës së Qytetit
➡️ Ora 9:30
📍Sheshi para Teatrit “Andon Z. Çajupi”

Ceremonia Solemne
➡️ Ora 10:00
📍Teatri “Andon Z. Çajupi”

Koncert Festiv
➡️ Ora 10:30
📍Teatri “Andon Z. Çajupi”

Kalendar eventesh

E martë, 24 Tetor, 2023

9:30 am - 2:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).