Art & Kulturë

Nëntor
28 E martë

111 VJET PAVARËSI KONCERT FESTIV

E martë, 28 Nëntor, 2023 (8:30 pm - 11:45 pm)

Përshkrimi

111 vjet Pavarësi 🇦🇱

🦅Festat e Nëntorit do të vijnë ndryshe këtë herë me shqiptarët e mbledhur nga e gjithë Diaspora, që do të bashkohen në paradën e traditës në 28 Nëntor, në Sheshin Skënderbej, për të vijuar më pas me koncertin “Folk Fest”, ku e gjithë shqiptaria do të ngjitet në skenë me pjesëmarrjen e grupeve nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia e Veriut dhe Arbëreshët 🎶🪕🥁

📅 28 Nëntor 2023
⌚ 20:30

Kalendar eventesh

E martë, 28 Nëntor, 2023

8:30 pm - 11:45 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).