Art & Kulturë

Shtator
02 E shtunë

10 VJET KOKOFEST

E shtunë, 2 Shtator, 2023 - E shtunë, 9 Shtator, 2023 (7:00 pm - 10:00 pm)

Përshkrimi

10 vjet KOKO FEST, Festivali Mbarëkombëtar i Komedisë.

Festivali më i madh i teatrit në Shqipëri organizohet për të 10-in vit radhazi në Korçë, qytetin e artit.

Me shfaqje nga trupat teatrale vendase dhe të huaja, KOKO FEST sjell një përvojë të pakrahasueshme për të gjithë artdashësit.

➡️ 2-9 SHTATOR
➡️ Teatri “Andon Z. Çajupi

Kalendar eventesh

E shtunë, 2 Shtator, 2023 - E shtunë, 9 Shtator, 2023

7:00 pm - 10:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).