Art & Kulturë

Korrik
19 E mërkurë

10 Vite Hemingway Factory

E mërkurë, 19 Korrik, 2023 - E premte, 21 Korrik, 2023 (12:00 am - 12:00 am)

Përshkrimi

10 Vite Hemingway Factory ✅
10 Vite Jazz ✅
10 Vite Social Club ✅
10 Vite Risi ✅
10 Vite Harmoni ✅
10 Vite Këmbëngulje ✅
10 Vite Bashkëpunim ✅
10 Vite Punë ✅
10 Vite Art dhe Letërsi ✅
10 Vite Mirënjohje ✅
The train doesn’t stop! 🚂🚋🚋🚋🚋🚋
Save the Date 📌
19, 20, 21 Korrik 2023 

Kalendar eventesh

E mërkurë, 19 Korrik, 2023 - E premte, 21 Korrik, 2023

12:00 am - 12:00 am  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).