Art & Kulturë

Dhjetor
05 E martë

YJET NË COD

E martë, 5 Dhjetor, 2023 (11:00 am - 1:00 pm)

Përshkrimi

Në kuadër të 3 dhjetorit, Ditës Ndërkombëtare të Personave me Aftësi të Kufizuar, Qendra për Hapje dhe Dialog #COD në bashkëpunim me “Autizmi Flet, Klubi Kombëtar i Prindërve të Fëmijëve me Çrregullime të Spektrit Autik”, do të zhvillojë aktivitetin “Yjet në COD”.

🗓️ 5 dhjetor 2023
⏰ 11:00
📍 Holli protokollar i Kryeministrisë

Kalendar eventesh

E martë, 5 Dhjetor, 2023

11:00 am - 1:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).