Art & Kulturë

Janar
13 E shtunë

WANT A COUNTRY

E shtunë, 13 Janar, 2024 - E hënë, 15 Janar, 2024 (7:00 pm - 9:00 pm)

Kalendar eventesh

E shtunë, 13 Janar, 2024 - E hënë, 15 Janar, 2024

7:00 pm - 9:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).