Art & Kulturë

Shtator
21 E enjte

UNI

E enjte, 21 Shtator, 2023 - E premte, 22 Shtator, 2023 (8:00 pm - 10:00 pm)

Përshkrimi

A është më e vështirë lufta me veten apo me botën?
“UNI” i balerinëve të @teatri_i_operes_dhe_baletit ka shumë për të na treguar mbi këtë dilemë.

Nën koreografinë e Julind Dervishit @julinddervishi dhe muzikën e Barbatuques, Brent Lewis, David Toop, etj., formuluar nga Andi Vrap, balerinët e TKOBAP ngjisin në skenë veprën më të re sfiduese, bashkëkohore “UNI”.

📅 21 -22 Shtator 2023
⌚ 20:00

Kalendar eventesh

E enjte, 21 Shtator, 2023 - E premte, 22 Shtator, 2023

8:00 pm - 10:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).