Art & Kulturë

Shtator
25 E hënë

UMI

E hënë, 25 Shtator, 2023 - E shtunë, 7 Tetor, 2023 (6:00 pm - 10:00 pm)

Përshkrimi

Zbuloni botën magjepsëse të shkencës në Europe House! 🚀✨
Me kënaqësi ju ftojmë të vizitoni Ekspozitën UMI, e sjellë nga Instituti Goethe dhe Instituti Max Planck.
🔭 Eksploroni 5 module që paraqesin imazhe magjepsëse, video dhe elemente virtuale ndërvepruese.
📚 Plus, ka një sërë materialesh interaktive dhe edukative si kuice, ushtrime dhe sfida të përshtatshme për të gjitha moshat, të disponueshme në shqip, anglisht dhe gjermanisht.
🌠Mos e humbisni këtë udhëtim në sferat e shkencës dhe zbulimit!
📝Ekspozita do të hapë dyert e saj më 25 shtator në orën 18:00. dhe ju mund ta vizitoni deri më 7 tetor.

Kalendar eventesh

E hënë, 25 Shtator, 2023 - E shtunë, 7 Tetor, 2023

6:00 pm - 10:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).