Art & Kulturë

Shkurt
23 E premte

TUMO TIRANA

E premte, 23 Shkurt, 2024 (5:00 pm - 8:00 pm)

Përshkrimi

Të premten në datën 23, ora 17:00 në Tumo Tirana, Piramida
Nië mbrëmje kushtuar shfaqjes së filmit me metrazh të shkurtër BATIM nga Mauro Zaçe

Kalendar eventesh

E premte, 23 Shkurt, 2024

5:00 pm - 8:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).