Art & Kulturë

Janar
31 E mërkurë

TOURISM TRAVEL SHOW ALBANIA

E mërkurë, 31 Janar, 2024 - E enjte, 1 Shkurt, 2024 (9:00 am - 9:00 pm)

Përshkrimi

TOURISM TRAVEL SHOW ALBANIA
Ky panair, si nje event #B2B është projektuar si pika e radhës e takimit për profesionistë & blerës nga e gjithë bota me aktorët më të rëndësishëm vendas, rajonalë dhe ndërkombëtarë në industrinë e turizmit.

Nga Datat 31 Janar – 1 Shkurt 2024
Pallati i Kongreseve, Tiranë

Kalendar eventesh

E mërkurë, 31 Janar, 2024 - E enjte, 1 Shkurt, 2024

9:00 am - 9:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).