Art & Kulturë

Nëntor
01 E mërkurë

TIRANA STREET FOOD

E mërkurë, 1 Nëntor, 2023 - E diel, 5 Nëntor, 2023 (9:00 am - 9:00 pm)

Përshkrimi

Bashkohuni për një aventurë kulinare të shumëllojshme, duke shijuar nga ushqime të shijshme në sheshin Skënderbej nga shitës vendas po ashtu edhe ndërkombëtarë. Shije, muzikë dhe festë për të shijuar dhe krijuar kujtime të paharrueshme.

📅 01 – 05 Nëntor 2023
📍 Tiranë

Kalendar eventesh

E mërkurë, 1 Nëntor, 2023 - E diel, 5 Nëntor, 2023

9:00 am - 9:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).