Art & Kulturë

Nëntor
15 E mërkurë

TIRANA STREET FOOD FESTIVAL

E mërkurë, 15 Nëntor, 2023 - E hënë, 20 Nëntor, 2023 (9:00 am - 9:00 pm)

Përshkrimi

Tirana Street Food Festival”

Mblidhuni së bashku me miqtë tuaj të argëtoheni dhe të shijoni ushqime me recetat më të mira në edicionin e 3-të në 📍 Sheshin Skënderbej. 😍🍔🎶

🗓️ Datat 15-20 Nëntor

Kalendar eventesh

E mërkurë, 15 Nëntor, 2023 - E hënë, 20 Nëntor, 2023

9:00 am - 9:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).