Art & Kulturë

Shtator
09 E shtunë

TIRANA PHOTO FESTIVAL

E shtunë, 9 Shtator, 2023 - E diel, 17 Shtator, 2023 (5:00 pm - 7:00 pm)

Përshkrimi

Tirana Photo Festival është festivali më i madh i fotografisë në Shqipëri. Me qëllim promovimin e vendit përmes fotografisë, motivimi i artistëve, si dhe edukimi i të rinjve me artin e bukur të fotografisë përmes workshopeve të ndryshme. Festivali zhvillohet në Tiranë, dhe përfshin ekspozitë fotografike me 100 fotot më të bukura, workshope, foto ture, kataloge dhe shume çmime për fituesit. Tema e Edicionit të 6 është në Lëvizje. Festivali organizohet nga DMO Albania dhe financohet nga Bashkia Tiranë.
Këtë vit eventi i ndarjes së çmimeve do zhvillohet më 12 Shtator, te Amfiteatri i Tiranës, në Bashkëpunim me Agjencinë e Parqeve dhe Rekreacionit.
Ekspozita do qëndrojë e hapur te Liqeni nga datat 9 deri me 17 Shtator 2023

Ceremonia e ndarjes së cmimeve do të zhvillohet në 12 Shtator 2023.
Vendndodhja: Liqeni Artificial i Tiranës
Ora: 17:00
Ju mirëpresim!

Kalendar eventesh

E shtunë, 9 Shtator, 2023 - E diel, 17 Shtator, 2023

5:00 pm - 7:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).