Art & Kulturë

Shtator
21 E enjte

TIRANA E FEMIJËVE

E enjte, 21 Shtator, 2023 - E diel, 24 Shtator, 2023 (12:00 am - 8:15 am)

Përshkrimi

Tirana e Fëmijëve
Panairi i Produkteve dhe Shërbimeve për Fëmijë” është një platformë multifunksionale dhe ofron një program të plotë aktivitetesh festive, argëtuese, edukuese, promovuese dhe nxitëse për fëmijët.

🩰🎨🎭Ftohen të gjitha grupet artistike të kryeqytetit në Fushat Kërcim, Këndim, Pikturë dhe Aktrim të na bashkohen në ditët eventit.

@bashkiatirane
@evente_cci
➡️Për detaje të mëtejshme mund të na kontaktoni në  📲0694044100

Kalendar eventesh

E enjte, 21 Shtator, 2023 - E diel, 24 Shtator, 2023

12:00 am - 8:15 am  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).