Art & Kulturë

Mars
01 E premte

THIRRJE PËR PROJEKTE KULTURE ART & TRASHËGIMI 2024

E premte, 1 Mars, 2024 (9:00 am - 10:00 pm)

Përshkrimi

Një Ftesë për të Shkëlqyer në Botën e Krijimtarisë, Artit dhe Kulturës! 🇦🇱🎨🎭🎶💃📸📽️

Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit mirëpret propozimet, idetë për projektet më kreative e inovative për kulturën, artin dhe trashëgiminë kulturore për vitin 2024! 🌟

Aplikoni për të fituar mbështetje financiare për projekte të frymëzuara nga dashuria për Atdheun tonë, nga thesari kulturor e traditat kombëtare, nga arti bashkëkohor e talenti, për aktivitete vendore e me pjesëmarrje ndërkombëtare por edhe me vëmendje për të gjitha komunitetet, në një gjeografi diversiteti e respekti për të gjitha ndjeshmëritë, prirjet e ëndërrimet, duke u bërë katalizator edukimi e pasurimi të jetës kulturore në Shqipërinë plot hire e histori! ❤️

📌 Për të aplikuar, dorëzoni projektin dhe dokumentacionin tuaj direkt në Zyrën e Protokollit te Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit (Rr. “Ibrahim Rugova”, pranë parkut “Rinia”), gjithashtu elektronikisht në adresën: [email protected] 📝

🗓️ Afati për aplikim, për këtë thirrje, është deri më 1 mars 2024!

Kalendar eventesh

E premte, 1 Mars, 2024

9:00 am - 10:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).