Art & Kulturë

Shtator
29 E premte

THEOFAN POPA

E premte, 29 Shtator, 2023 (11:00 am - 2:00 pm)

Përshkrimi

Në kuadër të 29 shtatorit, Ditës Kombëtare të Trashëgimisë Kulturore, Muzeu Historik Kombëtar organizon tryezën e rrumbullakët me temë: “Theofan Popa. Një jetë kushtuar trashëgimisë kulturore”. Tryeza e rrumbullakët zhvillohet më 29 shtator 2023, ora 11.00 në sallën “Kostandin Shpataraku” të Muzeut Historik Kombëtar. Tryeza i kushtohet Theofan Popës dhe kontributit që ka dhënë ai për trashëgiminë kulturore. Në të do të flasin specialistë të fushës. Me pjesëmarrjen e muzeologëve dhe familjarëve të Theofan Popës.

Ju mirëpresim!

Kalendar eventesh

E premte, 29 Shtator, 2023

11:00 am - 2:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).