Art & Kulturë

Shtator
09 E shtunë

THE NUN II

E shtunë, 9 Shtator, 2023 - E mërkurë, 13 Shtator, 2023 (9:00 pm - 11:00 pm)

Përshkrimi

Nga 7 Shtatori në Cineplexx 

Vazhdimi i hitit madhështor ndërkombëtar ndjek motrën Irene, ndërsa ajo përballet sërish me Valakun, murgeshën demon.

Kalendar eventesh

E shtunë, 9 Shtator, 2023 - E mërkurë, 13 Shtator, 2023

9:00 pm - 11:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).