Art & Kulturë

Shkurt
22 E enjte

THE MEDIA PROJECT

E enjte, 22 Shkurt, 2024 (3:00 pm - 7:00 pm)

Përshkrimi

Qendra për Hapje dhe Dialog #COD në bashkëpunim me Universitetin Europian të Tiranës, Fakultetin e Shkencave Humane, Edukimit dhe Arteve Liberale, Departamentin e Komunikimit, vijon ciklin e takimeve me titull: “The Media Project”, kësaj here me të ftuarin special gazetarin, prezantuesin, autorin e programeve dhe producent Drini Zeqo.

🗓 22 shkurt 2024
⏰ 15:00
📍 Biblioteka e Kryeministrisë

Kalendar eventesh

E enjte, 22 Shkurt, 2024

3:00 pm - 7:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).