Art & Kulturë

Shtator
27 E mërkurë

THE INTERNATIONAL CONTEMPORARY DANCE FESTIVAL

E mërkurë, 27 Shtator, 2023 - E enjte, 28 Shtator, 2023 (7:00 pm - 8:00 pm)

Përshkrimi

The International Contemporary Dance Festival in Tirana starts on September 27-28 with the show “Gravity” by Ballet Preljocaj.

Gravity, one of the universe’s fundamental forces, silently orchestrates the dance of the cosmos. The invisible thread binds two masses, creating the attraction we call weight. Angelin Preljocaj, the visionary choreographer, delves deep into this enigmatic force.

🗓️ 27  until 28 September 2023, 19:00
📍 National Theatre of Opera and Ballet

Kalendar eventesh

E mërkurë, 27 Shtator, 2023 - E enjte, 28 Shtator, 2023

7:00 pm - 8:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).