Art & Kulturë

Shtator
14 E enjte

THE EXPENDABLES 4

E enjte, 14 Shtator, 2023 - E martë, 31 Tetor, 2023 (6:00 am - 10:30 pm)

Përshkrimi

Nga 21 Shtatori në Cineplexx 
   The Expendables 4 

Kalendar eventesh

E enjte, 14 Shtator, 2023 - E martë, 31 Tetor, 2023

6:00 am - 10:30 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).