Art & Kulturë

Shtator
14 E enjte

THE EQUALIZER

E enjte, 14 Shtator, 2023 - E martë, 31 Tetor, 2023 (5:30 pm - 10:30 pm)

Përshkrimi

Nga 31 Gushti në Cineplexx 

Robert McCall e gjen veten në shtëpi në Italinë Jugore, por zbulon se miqtë e tij janë nën kontrollin e bosëve të krimit lokal. Ndërsa ngjarjet bëhen vdekjeprurëse, McCall e di se çfarë duhet të bëjë: të mbrojë miqtë të tij duke u përballur me mafian.

Kalendar eventesh

E enjte, 14 Shtator, 2023 - E martë, 31 Tetor, 2023

5:30 pm - 10:30 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).