Art & Kulturë

Tetor
18 E mërkurë

TETORI GJERMAN

E mërkurë, 18 Tetor, 2023 (10:30 am - 12:00 pm)

Përshkrimi

Zbuloni zgjidhje teknologjike inovative për modernizimin e arsimin profesional në Shqipëri! Merrni pjesë në aktivitetin në shkollën profesionale në Lezhë, më 18 Tetor 2023, nga ora 10:30 deri në orën 12:00.

Fokusi është dixhitalizimi dhe modernizimi i formimit profesional si pjesë e projektit “Skills for Jobs”, një iniciativë e Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim, e zbatuar nga Swisscontact.

Në kuadër të Tetorit Gjerman, do të prezantohen zgjidhje inovative teknologjike që mundësojnë përvoja mësimore interaktive për studentët. Nxënës nga shkolla të ndryshme profesionale do të prezantojnë punën dhe projektet e tyre në shqip dhe gjermanisht gjatë aktivitetit.

📅 18 Tetor 2023
📍 LEZHË, SHKOLLA E MESME PROFESIONALE KOLIN GJOKA
🕙 ORA 10:30

Kalendar eventesh

E mërkurë, 18 Tetor, 2023

10:30 am - 12:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).