Art & Kulturë

Gusht
30 E mërkurë

TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES

E mërkurë, 30 Gusht, 2023 - E shtunë, 30 Shtator, 2023 (12:00 am - 6:00 am)

Përshkrimi

Vëllezërit Breshka ndërsa punojnë për të fituar dashurinë e qytetit të New York ndërsa përballen me një ushtri mutantësh.

Nga 24 Gushti në Cineplexx

Kalendar eventesh

E mërkurë, 30 Gusht, 2023 - E shtunë, 30 Shtator, 2023

12:00 am - 6:00 am  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).