Art & Kulturë

Korrik
22 E shtunë

TË PREZANTOJ “BABAIN”

E shtunë, 22 Korrik, 2023 - E martë, 25 Korrik, 2023 (8:30 pm - 10:30 pm)

Përshkrimi

TË PREZANTOJ “BABAIN”
𝘒𝘰𝘮𝘦𝘥𝘪 𝘯𝘨𝘢 𝘈𝘭𝘢𝘯 𝘈𝘺𝘤𝘬𝘣𝘰𝘶𝘳𝘯
𝗥𝗲𝗴𝗷𝗶𝗮 | 𝗔𝗱𝗲𝗹𝗶𝗻𝗮 𝗠𝘂𝗰̧𝗮
𝟮𝟮, 𝟮𝟯, 𝟮𝟰 & 𝟮𝟱 𝗸𝗼𝗿𝗿𝗶𝗸 | 𝗼𝗿𝗮 𝟮𝟬:𝟯𝟬
📍 Amfiteatri antik

Në role:
Gentian Zenelaj | Suela Bako
Ervin Doko | Alesia Xhemalaj
 Një palë pantofla misterioze, një seri telefonatash të çuditshme, lule që nuk kuptohen se nga vijnë, një adresë e dyshimtë, një propozim i papritur për martesë dhe një vendim për të takuar prindërit⁉️

Kalendar eventesh

E shtunë, 22 Korrik, 2023 - E martë, 25 Korrik, 2023

8:30 pm - 10:30 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).