Art & Kulturë

Shtator
27 E mërkurë

START UP

E mërkurë, 27 Shtator, 2023 (6:30 pm - 8:00 pm)

Përshkrimi

Bashkohuni në Dua Center këtë të mërkurë, më 27 shtator në orën 18:30 për një event emocionues kushtuar botës dinamike të startup-eve! 💡
Të pranishëm do jenë përfaqësues të tre startup-eve të jashtëzakonshme: Arbër Kadiu (Themelues I Patoko), Erblina Shehu (Themeluese e Kungul) dhe Zigrid Katroshi (Menaxher e shitjeve pranë Paysera) të cilët do të ndajnë me ne rrugëtimet e tyre frymëzuese, përvojat dhe idetë novatore. 🌐
Le të bashkohemi për të mbështetur dhe promovuar të ardhmen e sipërmarrjes së drejtuar nga teknologjia!
🔥 Të gjithë janë të mirëpritur, ndaj mos e humbisni! Shihemi atje! 👥

Kalendar eventesh

E mërkurë, 27 Shtator, 2023

6:30 pm - 8:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).