Art & Kulturë

Shtator
06 E mërkurë

SOUND OF FREEDOM

E mërkurë, 6 Shtator, 2023 - E martë, 31 Tetor, 2023 (5:15 am - 10:00 am)

Përshkrimi

Sound Of Freedom” nga 31 Gushti në #Cineplexx TEG dhe QTU 🍿🎬

Kalendar eventesh

E mërkurë, 6 Shtator, 2023 - E martë, 31 Tetor, 2023

5:15 am - 10:00 am  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).