Art & Kulturë

Shtator
11 E hënë

SIR PETER COOK

E hënë, 11 Shtator, 2023 - E martë, 12 Shtator, 2023 (7:00 pm - 8:00 pm)

Përshkrimi

Sir Peter Cook (CHAP Studios, Londër), një nga figurat më të rëndësishme të arkitekturës për rreth gjysmë shekulli, vjen në Tiranë, në një leksion frymëzues e të vyer për arkitektë, studentë e profesionistë të fushave të ndryshme.
Eventi do të zhvillohet në Teatrin e Operas dhe Baletit, në Tiranë më 11 shtator prej orës 19:00.
Hyrja e lirë.🙌🏻

Kalendar eventesh

E hënë, 11 Shtator, 2023 - E martë, 12 Shtator, 2023

7:00 pm - 8:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).