Art & Kulturë

Shtator
22 E premte

SHTËPIAKË TË DËSHPËRUAR

E premte, 22 Shtator, 2023 - E diel, 24 Shtator, 2023 (8:00 pm - 10:00 pm)

Përshkrimi

“Shtëpiakë të Dëshpëruar” vijnë këtë fundjavë. Komedia e rekordeve me mbi 400 të qeshura dhe me mbi 25 mijë spektatorë vjen në datat 22, 23, 24 Shtator.

Vëtëm 3️⃣ shfaqje

Në TIRANË ❤️

2️⃣2️⃣ Shtator ora 20.00
2️⃣3️⃣ Shtator ora 20.00
2️⃣4️⃣ Shtator ora 20.00

Kalendar eventesh

E premte, 22 Shtator, 2023 - E diel, 24 Shtator, 2023

8:00 pm - 10:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).