Art & Kulturë

Nëntor
17 E premte

PROMOVIM I LIBRIT “SHQIPËRIA ËSHTË BIODIVERSITET”

E premte, 17 Nëntor, 2023 (6:00 pm - 8:00 pm)

Përshkrimi

𝐏𝐫𝐨𝐦𝐨𝐯𝐢𝐦𝐢 𝐢 𝐥𝐢𝐛𝐫𝐢𝐭 “𝐒𝐡𝐪𝐢𝐩ë𝐫𝐢𝐚 ë𝐬𝐡𝐭ë 𝐁𝐢𝐨𝐝𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐭𝐞𝐭 – 𝐋𝐥𝐨𝐣𝐞𝐭 𝐞 𝐦𝐫𝐞𝐤𝐮𝐥𝐥𝐮𝐞𝐬𝐡𝐦𝐞 𝐭ë 𝐒𝐡𝐪𝐢𝐩ë𝐫𝐢𝐬ë”
“Shqipëria është Biodiversitet”, një libër i ilustruar, dy gjuhësh (shqip-anglisht), i cili thekson rolin e vendit tonë si një qendër e biodiversitetit evropian. Nëpërmjet ilustrimeve plot ngjyra dhe informacionit të përzgjedhur, libri nxjerr në pah lidhjen e veçantë mes njeriut dhe natyrës, si dhe rolin që jeta e egër luan në mirëqenien tonë.

⏰Ju presim më 17 nëntor, ora 18:00.
📍Zyrat e hbs Tirana, Destil Creative Hub, Kati III

Kalendar eventesh

E premte, 17 Nëntor, 2023

6:00 pm - 8:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).