Art & Kulturë

Shtator
28 E enjte

PAW PATROL THE MOVIE

E enjte, 28 Shtator, 2023 - E martë, 31 Tetor, 2023 (12:00 am - 9:00 pm)

Përshkrimi

Nga 28 Shtatori në Cineplexx

Ryder dhe këlyshet thirren në Qytetin e Aventurave për të mos lejuar kryebashkiakun Humdinger që të kthejë metropolin e zhurmshëm në një gjendje kaosi.

Kalendar eventesh

E enjte, 28 Shtator, 2023 - E martë, 31 Tetor, 2023

12:00 am - 9:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).