Art & Kulturë

Tetor
07 E shtunë

PANAIRI I VJESHTËS NË KORÇË

E shtunë, 7 Tetor, 2023 (4:30 pm - 4:30 pm)

Përshkrimi

Panairi i Vjeshtës në Korçë! 🌰🍏🍎🍂🍁

Vetëm 15 minuta larg Korçës, në fshatin Dvoran do të organizohet këtë fundjavë Panairi i Vjeshtës.

Shija e produkteve lokale të zonës, nga toka në shportën tuaj, jo vetëm promovimi i tyre, por edhe tregtimi i prodhimeve të fermerëve duarartë të Korçës.

Një festë e vërtetë me muzikë të mirë nga këngëtarja Eranda Libohova dhe shumë argëtim për fëmijët.

Korça feston në çdo stinë!

➡️ Panairi i Vjeshtës 🌰🍏🍎🍂🍁
➡️ E shtunë, 7 tetor
➡️ Ora 16:30

➡️ Transporti FALAS, nisja tek Shkolla “Themistokli Gërmenji”, ora 16:00.

Kalendar eventesh

E shtunë, 7 Tetor, 2023

4:30 pm - 4:30 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).