Art & Kulturë

Tetor
25 E mërkurë

PANAIRI I NDËRTIMIT BUILD AND LIVE SMART

E mërkurë, 25 Tetor, 2023 - E premte, 27 Tetor, 2023 (12:00 am - 10:30 pm)

Përshkrimi

Në datat 25- 27 tetor 2023, Expocity Albania organizon Edicionin e 4-të të Panairit të Ndërtimit “Build and Live Smart”. Përgjatë tre ditëve, ky organizim do të shërbejë si një platformë e rëndësishme komunikimi për aktorët më të rëndësishëm të sektorit të ndërtimit, arkitekturës, planifikimit urban dhe publikut të gjerë. Krahas një komunikimi efektiv, platforma do të evidentojë rëndësinë e koncepteve të reja për Shqipërinë, siç janë zgjidhjet efektive, materialet dhe pajisjet e duhura për të siguruar kushtet për realizimin e Smart Buildings dhe Smart Cities.

Kalendar eventesh

E mërkurë, 25 Tetor, 2023 - E premte, 27 Tetor, 2023

12:00 am - 10:30 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).