Art & Kulturë

Mars
13 E mërkurë

PANAIRI 2024 I MOBILERISE

E mërkurë, 13 Mars, 2024 - E premte, 16 Shkurt, 2024 (9:00 am - 9:00 pm)

Përshkrimi

Bëhuni pjesë e panairit më të madh të mobilerisë në vend 🛋️📍 Ekspozoni produktet tuaja në një event me pjesëmarrje të lartë dhe një mundësi e mirë për të rritur shitjet

Kalendar eventesh

E mërkurë, 13 Mars, 2024 - E premte, 16 Shkurt, 2024

9:00 am - 9:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).