Art & Kulturë

Janar
25 E enjte

OPEN HOUSE

E enjte, 25 Janar, 2024 (6:00 pm - 8:00 pm)

Përshkrimi

Qendra për Hapje dhe Dialog #COD në bashkëpunim me “Open House Tirana Festival”, e cila është një nismë e iniciuar nga Fondi i Arkitekturës në Shqipëri në bashkëpunim me Shoqatën e Arkitektëve të Shqipërisë #SHASH me qëllim vlerësimin e diversitetit arkitektonik dhe trashëgiminë kulturore të qytetit të Tiranës, do të zhvillojë takimin përmbyllës në Bibliotekën e Kryeministrisë #COD.

“Rijetëzimi i Qytetit” do të jetë tema në fokus të diskutimit nga paneli i ekspertëve: Prof. Asoc. Dr. Vera Bushati, Prof. Dr. Florian Nepravishta, Dr. Klesta Qiriqi dhe Msc. Ditjon Baboçi.

🗓️ 25 janar 2024
⏰ 18:00
📍 Hyrja e lirë!

Kalendar eventesh

E enjte, 25 Janar, 2024

6:00 pm - 8:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).