Art & Kulturë

Shtator
06 E mërkurë

NJË DASMË E HATASHME

E mërkurë, 6 Shtator, 2023 (8:00 pm - 10:00 pm)

Përshkrimi

🎭 ” NJË DASMË E HATASHME “🎭 NË TIRANË
👉 Në datat 4️⃣ – 5️⃣ – 6️⃣ Shtator
⏰ 2️⃣0️⃣ : 0️⃣0️⃣
Në 📍 Teatrin Veror të Liqenit Artificial ju pret dasma më e sukseshme e vitit në Tiranë. Dasma do të jetë në qiell të hapur.

Kalendar eventesh

E mërkurë, 6 Shtator, 2023

8:00 pm - 10:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).